top of page

leveringsinformatie

De levering van onze producten gebeurt door gespecialiseerde vervoerders voor grote pakketten: om onze bezorgkosten te kennen is het noodzakelijk om contact met ons op te nemen.
Wij raden u aan al uw artikelen in één bestelling samen te voegen. We kunnen twee afzonderlijk geplaatste bestellingen niet combineren; voor elk van deze bestellingen gelden verzendkosten (per adres). Uw pakket wordt op eigen risico verzonden, maar er wordt bijzondere aandacht besteed aan al onze ordervoorbereiding (pallet op maat en kwaliteitsverpakking).


De verzendkosten omvatten voorbereidings- en verpakkingskosten, evenals verzendkosten. De voorbereidingskosten liggen vast, terwijl de transportkosten variëren afhankelijk van het totale gewicht van het pakket en de grootte. 
 
U kunt uw bestelling ook op eigen gelegenheid of met uw eigen vervoerder ophalen tijdens onze openingstijden.

 Alle bestellingen worden met grote zorg voorbereid, wij hanteren strikte instructies over de voorbereiding, omsnoering en bescherming van uw bestellingen. Op maat gemaakte pallets worden ter plaatse vervaardigd om de leveringsvoorwaarden bij u thuis te perfectioneren.

bottom of page